Rek Ayo Rek Lyrics

Rek ayo rek
mlaku-mlaku nyang Tunjungan (ayo ngan)
Rek ayo rek
rame-rame bebarengan (ayo ngan)

Cak ayo cak
sopo gelem melu aku (ku ku)
Cak ayo cak
golek kenalan cah ayu

Ngalor ngidul liwat toko ngumbah moto
Masiyo mung nyenggal-nyenggol ati lego
Sopo ngerti nasib awak lagi mujur
kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo dipikir kon podo gak duwe sangu (ayo ngu)
Jo dipikir angger podo gelem mlaku (ayo ku)
Mangan tahu jo dicampur nganggo timun (mun mun)
Malem minggu gak apik digowo nglamun

Sopo ngerti nasib awak lagi mujur
kenal anake sing dodol rujak cingur

Jo dipikir kon podo gak duwe sangu (ayo ngu)
Jo dipikir angger podo gelem mlaku (ayo ku)
Mangan tahu jo dicampur nganggo timun (mun mun)
Malem minggu gak apik digowo nglamun

Rek ayo rek
mlaku-mlaku nyang Tunjungan (ayo ngan)
Rek ayo rek

Newest Mus Mulyadi Lyrics

Top Artists